Denní menu

Pokud chcete abychom vám polední menu zasílali na váš e-mail, vložte vaši adresu do formuláře v patičce stránky. Denní anebo také obědová polední menu pro vás připravujeme ze sezónních surovin, které naši kuchaři vybírají s maximálním ohledem na jejich kvalitu a čerstvost.

Pondělí 25. července

Polévka: hrachová s opečenou houskou25,-
Vepřový steak Uzenář, hranolky, grilovací dresing85,-
Srbské rizoto sypané sýrem, šopský salát85,-
Rolitos de res, ensalada, crema98,-
SPECIALITA: 150g Pečený losos s grilovanou zeleninou a bazalkové tagliatelle169,-

Úterý 26. července

Polévka: hovězí vývar s masem a fritátovými nudlemi25,-
Boloňské lasagne sypané parmazánem a rukolou85,-
Luční řezy, krokety85,-
Burito de mixta98,-
SPECIALITA: 150g Pečený losos s grilovanou zeleninou a bazalkové tagliatelle169,-

Středa 27. července

Polévka: dršťková z hlívy ústřičné25,-
Dýňový bulgur s cuketou, pečený váleček z panenky98,-
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka85,-
Fajita de mixta, ensalada, crema98,-
SPECIALITA: 150g Pečený losos s grilovanou zeleninou a bazalkové tagliatelle169,-

Čtvrtek 28. července

Polévka: krkonošské kyselo25,-
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka85,-
Kuřecí argentinský steak s cibulovohruškovým čatní, bramborové chipsy85,-
Quesadilla de cerdo98,-
SPECIALITA: 150g Pečený losos s grilovanou zeleninou a bazalkové tagliatelle169,-

Pátek 29. července

Polévka: krémová česnečka se šunkou a sýrem25,-
Tyrolský bramborový salát s pečenou tilápií na másle85,-
Špagetový salát s krůtím masem a čerstvou zeleninou85,-
Enchilada de pollo98,-
SPECIALITA: 150g Pečený losos s grilovanou zeleninou a bazalkové tagliatelle169,-

Aktuální tip:

19. 12.
2015

PF 2016

Přejeme Vám krásné Vánoce a prožití vánočních svátků a do nového roku 2016 hodně zdraví!


podrobnosti »
Polední menu v LaCabaňi – jídla jako od maminky!
Dárkový certifikát – ideální a netradiční dárek!
Art Cafe – kavárna a restaurace s italskou kuchyní
Penzion Austria - ubytování Pardubice